De SoRoTo H-Bucket

Ergonomisch, stapelbaar, in hoogte verstelbaar - lees meer over alle voordelen van een SoRoTo H-Bucket.

De SoRoTo H-Bucket is terug

De SoRoTo H-Bucket is terug op veler verzoek. De emmer werd 15 jaar geleden voor het eerst uitgebracht en is sindsdien lange tijd niet meer verkrijgbaar geweest. Nu, nadat veel metselaars hebben gevraagd wanneer ze de H-Bucket weer konden kopen, hebben we hem eindelijk weer op de planken gebracht.

Dit is waarom onze klanten vinden dat onze H-Bucket beter is dan andere op de markt.

De H-Bucket gebruiken

De H-Bucket heeft een minimumcapaciteit van 150 kilogram. Net als gewone emmers kunnen de H-Buckets worden gestapeld, maar hun kenmerk is dat de emmers aan elkaar kunnen worden gekoppeld en vergrendeld. 

Met een hoogte van 29 centimeter zijn onze emmers de kortste op de markt. Wanneer een metselaar begint met het betegelen van de onderkant van een muur, heeft hij dus maar één emmer nodig. Maar naarmate hij verder op de muur komt, kan hij er nog een emmer onder zetten en ze aan elkaar vastmaken, zodat de emmers op de perfecte hoogte (56 cm) staan voor gemakkelijk gebruik.

De H-Buckets zijn stapelbaar! Ze nemen weinig ruimte in beslag en passen perfect in een bestelwagen.

Het SoRoTo sluitsysteem

De vergrendeling van de emmers versterkt hun stevigheid, zodat ze bestand zijn tegen zwaar gewicht! De H-emmer bevat 55 liter. Het vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat het laden van pas gemengd beton (uit een SoRoTo Forced Action mixer natuurlijk) uit een kruiwagen geen probleem is, omdat de H-Buckets niet omvallen, materiaal verspillen en een puinhoop veroorzaken.

De H-Bucket stenen plaat

Als extra onderdeel is de SoRoTo baksteenplaat ontworpen om te werken als laadbank met de H-Buckets. De baksteenplaat wordt gemonteerd tussen 2x2 vergrendelde H-Buckets en kan de bakstenen op een ergonomische hoogte brengen. De steenplaat wordt ook gebruikt als werkbank, zodat extra gereedschap op de plaat kan worden geplaatst. De steenplaat heeft drie instellingen voor de afstand, zodat de door u gewenste werkafstand tussen de H-Buckets mogelijk is.

De H-Bucket is ergonomisch ontworpen
Metselaars moeten oppassen voor de tol die het werken op een bouwplaats dag in, dag uit eist van hun lichaam. Over een lange periode kan herhaalde belasting van uw rug, armen of benen leiden tot blessures. Daarom is het zo belangrijk dat al uw gereedschap en apparatuur is geoptimaliseerd voor een goede ergonomie. 

De gezondheid van metselaars is onze prioriteit, dus net als onze andere producten zijn onze H-Buckets ergonomisch ontworpen. De ergonomische handgrepen liggen prettig in de hand en maken de bak gemakkelijk te dragen, terwijl de mogelijkheid om de bakken te koppelen en te vergrendelen voor de ideale hoogte betekent dat er geen risico is op overbelasting van de rug, zodat u veilig kunt werken. 

Onze H-Buckets zijn duurzaam

Veel van de producten die wij dagelijks gebruiken, zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Om deze mentaliteit, die zeer schadelijk is voor het milieu, tegen te gaan, zijn onze H-Buckets ontworpen met het oog op een lange levensduur. Door de hoge kwaliteit van het ontwerp en het materiaal kan een emmer vele jaren meegaan, waardoor minder afval ontstaat. 
In onze gesprekken met metselaars door de jaren heen hebben wij ontdekt dat velen dertien tot zeventien emmers per jaar gebruiken. Door over te schakelen op de duurzame H-Buckets van SoRoTo hebt u er veel minder nodig, wat de planeet minder belast en u geld bespaart.