HARD WORKING SINCE 1986

SoRoTo® werd opgericht in 1986 en is een toonaangevende fabrikant van dwangmenger en transportbanden. SoRoTo® distribueert naar zowel verhuurorganisaties als dealers in meer dan 50 landen.

SOROTO® - DE ORIGINELE

De originele SoRoTo® Forced Action Mixer met het gepatenteerde mengsysteem heeft de lat op de Europese markt gezet.

De tendens binnen de Europese constructie gaat naar een betere werkomgeving, efficiëntie en winstgevendheid. Daarom blijft het belangrijk dat we machines ontwikkelen die aan de standaard van morgen kunnen voldoen.

We ontwikkelen onze producten in samenwerking met onze klanten. We zijn vaak de eersten als het gaat om nieuwe constructies en verbeteringen - sinds laat introduceren we de SoRoTo® Dust Controller.
 

MACHINES DIE WERKT

Bij SoRoTo® benadrukken we het belang van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie, evenals ergonomie.

Het duurt ongeveer 3 jaar om een ​​nieuwe machine of onderdeel te ontwikkelen, vooral omdat we een aantal componenten uitproberen voordat we op een machine landen die aan al onze eisen voldoet. Het is voor ons van het grootste belang dat de machines bestand zijn tegen de ruwe en zware omstandigheden op de bouwplaats.

Alle nieuwe SoRoTo®-machines zijn grondig getest voordat ze op de markt kwamen.


KWALITEIT, EFFICIËNTIE & DUURZAAMHEID IS BELANGRIJK

Op alle gebieden van het bedrijf, zowel in productie als in administratie, houden we rekening met kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

De reductiemotoren voor de SoRoTo® dwangmengers, bijvoorbeeld, zijn gekozen met het oog op maximale efficiëntie en minimale belasting van de motor en van het milieu. De reductiemotor van een SoRoTo® dwangmenger is daarom sterker en gaat langer mee dan andere.
 

 


Om ons te blijven concentreren op onze drie zoekwoorden, hebben we in december 2016 een nieuwe CEO gekregen.

Hans Terney Rasmussen heeft een lange carrière als CEO van verschillende grotere bedrijven in de bouwsector (onder andere: ABEO, ME-FA A/S), dus we hebben er alle vertrouwen in dat we in veilige handen zijn.

Bovendien hebben we onlangs het hele bedrijf verplaatst naar een nieuwe wijk in Glostrup, dicht bij Kopenhagen. Dit betekent dat productie, magazijn en administratie nu allemaal op één plek zijn; ons dagelijks werkleven en onze omgeving is verbeterd; het is efficiënter en veel leuker! En dus verbeteren onze services ook.