CMT Betonmolen Series

DE CMT-MODELLEN ZIJN EEN KRACHTIGE EN PROFESSIONELE BETONMOLEN SERIES MET OPTIES VOOR EENVOUDIG VERVOER PER AANSLUITING VAN DE TRAILER

Wanneer u een machine zoekt die makkelijker te transporteren is dan andere molens is de CMT-serie de serie waarnaar u zoekt.

De ‘T’ in CMT staat voor trailer. De opties, die u heeft om deze machines te verplaatsen, zijn vergelijkbaar met die van een trailer. De betonmolens hebben een aanhangerkoppeling waarmee u ze kunt bevestigen aan een trekhaak. Hierdoor kunnen de CMT-molens voortgetrokken worden door een auto. De molens worden gezien als trailers en zijn gemaakt voor snelheden tot 90 km/h - maar dit is ook deels afhankelijk van de regels in een gegeven land. Net zoals met de CMT 200, CMT 300, CMT 340 en de CMT 390 verbruiken ze minder energie om de mengbak te legen, omdat ze zijn uitgerust met een tandwiel/disc. Al de molens in deze serie zijn uitgerust met drie mengpeddels in de trommel waardoor het mixen zo productief mogelijk gebeurd.

Sommige machines in de CMT-serie hebben namen die eindigen met ‘45’. Deze molens zijn uitgerust met een draaihendel van 45 graden.