ARTIKELNR: BA85K

BA 85K Mengstaaf

De BA85K is een effectieve mengstaaf die speciaal is ontwikkeld voor componenten die een sterk mengstaafeffect vereisen, bijvoorbeeld als u twee soorten verf wilt mengen om een specifieke kleur te creëren. De hoge efficiëntie is het resultaat van de zes mengbladen op de kop van de mengstaaf, die een krachtige stroomafwaartse stroom genereren vanaf de bovenkant van de mengkop, wat resulteert in een efficiënt mengproces dat onder meer het ontstaan van klontjes voorkomt. De BA85K mengstaaf is een unieke toevoeging aan onze mengstaafcollectie, hoewel hij veel van zijn kwaliteiten deelt met de mengstaven uit de FLOW-collectie. Daarom vormt de mengstaaf een eigen collectie, bekend als 'TURBOFLOW', omdat hij iets gespecialiseerder is om een sterk mengstaafeffect te creëren.

De BA85K kan worden aangesloten op een boormachine met behulp van een boorhouder, waardoor de mengstaaf goed geschikt is voor kleine en snelle mengsels, aangezien een boormachine niet dezelfde ergonomische mogelijkheden biedt als een roerder, zoals een optimale greep met beide handen. De geschatte mengcapaciteit bedraagt 10-15 kg.

De kracht van de mengstaaf is het geheel van componenten die een sterk mengstaafeffect vereisen. Met zijn hoogte van 500 mm is de mengstaaf perfect geschikt voor montage in een boormachine met behulp van een boorhouder. De mengstaaf is perfect voor iedereen die meerdere materialen met een sterk mengeffect wil mengen, zoals lak, glazuur, hars en zelfnivellerende vloeren.

Wilt u meer informatie over onze mengstaven? Bekijk dan ons mengstaafwiel voor een overzicht van welke mengstaven wij aanbevelen voor welke materialen.

  • Zeshoekige as, diameter 85 mm.
  • Hoogte: 500 mm.
  • Materialen: Lak, glazuur, hars, zelfnivellerende vloeren, bindmiddelen, lijmmortel, vulmiddelen en tegellijm.
  • Stroom: Stroomafwaarts.
  • Geschatte mengcapaciteit: 10-15 kg.
Mengstaaf
Diameter 85 mm
Hoogte 500 mm
Gewicht 0,93
Boorkop,13 mm (B)/
M14-draad (M14)
B