ARTIKELNR: SA120neg

SA120 neg. Mengstaaf

Als u gespecialiseerde mengstaven nodig hebt die ontwikkeld zijn voor gebruik met dunne materialen, is de mengstaaf SA120NEG de perfecte keuze voor u. Hij maakt deel uit van de EXPERT-collectie, die is ontworpen voor gebruik bij specifieke materialen. Als u op zoek bent naar een allround mengstaaf die voor verschillende materialen kan worden gebruikt, kunt u beter een mengstaaf uit de SCREW-collectie overwegen.

De mengstaaf heeft een ontwerp dat naar links is gedraaid, waardoor deze uitstekend geschikt is voor dunne materialen. Het ontwerp van de mengstaaf is bijzonder omdat het een meer ergonomische werkhouding mogelijk maakt bij het mengen van uw materialen, en het ontwerp is efficiënter dan dat van een traditionele mengstaaf. Maar wat maakt deze mengstaaf zo goed voor dunne materialen, en wat zijn de kenmerken die dit ontwerp zo speciaal maken? Lees verder om erachter te komen.

Hoe is het ontwerp van de SA120NEG. mengstaaf ergonomisch en doeltreffend?

De mengstaaf SA120NEG. maakt een meer rechtopstaande en ergonomische werkhouding mogelijk omdat de mengkop ons speciale conische ontwerp heeft. Bovendien draagt de hoogte van 655 mm van de mengstaaf bij tot een rechtere werkhouding.

Het conische ontwerp wordt uitgedrukt door een brede ring bovenaan de mengkop en een kleinere ring onderaan, die perfect is voor de schuine kanten van een mengemmer. Met een meer rechtopstaande werkhouding belast u uw rug minder.

Naast de ergonomische voordelen van de SA120NEG. mengstaaf zorgt het conische ontwerp ook voor een efficiëntere menging, aangezien het materiaal 15-20% sneller wordt gemengd dan met een traditionele mengstaaf. Dit geldt voor alle mengstaven in de EXPERT- en SCREW-collecties.

Wat maakt de mengstaaf SA120NEG. geschikt voor dunne materialen?

De mengstaaf SA120NEG. verschilt van onze andere mengstaven omdat hij onder een neerwaartse hoek staat. Deze hoek maakt hem perfect voor dunne materialen zoals zelfnivellerende plamuur, omdat de drie verticale mengbladen op de mengkop het materiaal van bovenaf naar beneden trekken. De geschatte mengcapaciteit is 15-25 kg, zodat u aanzienlijke hoeveelheden kunt mengen. De mengstaaf zorgt voor een efficiëntere menging van dunne materialen en maakt het gemakkelijker om de materialen in de emmer te houden.

De mengstaaf is niet geschikt voor dikke materialen. Wij bevelen in plaats daarvan onze SA120 aan, die is ontworpen voor dikkere mengsels. Bekijk ons mengstaafwiel voor meer informatie en een overzicht van al onze mengstaven.

  • Ronde as met m14 schroefdraad voor montage in een roerder
  • Hoogte: 655 mm
  • Materialen: Zelfnivellerende stopverf, verf en gips.
  • Mengkop: 110 mm diameter onderaan, 130 mm bovenaan.
  • Stroom: Stroomafwaarts.
  • Geschatte mengcapaciteit: 15-25 kg.
Mengstaaf
Diameter 110/130 mm
Hoogte 655 mm
Gewicht 1.58 kg
Boorkop,13 mm (B)/
M14-draad (M14)
M14