8 m Transportband
8 m Transportband
ARTIKELNR: 8000

8 m Transportband

DE LANGSTE LICHTGEWICHT TRANSPORTBAND OP DE MARKT

Gebouwd in aluminium en met een roestvrijstalen glijvlak, kunnen ze met voordeel worden gebruikt op zowel professionele als particuliere bouwplaatsen.

Wij hebben als enige op de markt transportbanden van 8 meter!

In vergelijking met traditionele transportbanden met rubberen banden is de onze gemaakt van PVC, een duurzamer en lichter materiaal dat minimaal onderhoud vereist. Onze PVC banden - met of zonder drager - kunnen alle soorten transportwerkzaamheden aan, zoals bouwafval, houtsnippers, grond, zand, grind, beton etc.

- En dan is het gemakkelijk te onderhouden. De gaten in de grondplaten onder de PVC-riem koelen zowel de machine als de riem. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de machine zichzelf tijdens het werk reinigt.

Als het ongeval zich voordoet en een grondplaat breekt, betekent ons unieke modulaire systeem dat je alleen individuele slijtagedelen hoeft te vervangen in plaats van bijvoorbeeld een stalen plaat over de volledige lengte.

Onze transportbanden zijn de lichtste op de markt. Met een aluminium frame, een open structuur en een optimaal balanspunt is het voor een enkele man gemakkelijk om zelfs een transportband van 8 meter te verplaatsen.

Net als bij onze andere transportbanden, kunnen vrachtwagenzakken achteraf worden gemonteerd om de transportband van bijvoorbeeld het ene uiteinde van de bouwplaats naar het andere te verplaatsen.

Het onderstel is standaard op een SoRoTo® transportband. Het kan overal op het frame aan en uit worden geklikt - waardoor de hoek van de tape verandert. Onze 8 meter lange transportband kan daardoor tot wel 6 meter hoog worden.

Een onderdeel nodig?  Ga naar toebehoren

  • Verplaats 322 ton per dag - en bespaar tijd
  • Laag gewicht - hoge breeksterkte
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden 
  • Handy
  • Wordt geleverd met onderstel en standaard invoer hopper

DATA SHEET DOWNLOADEN VOOR TRANSPORTBANDEN

Transportband 8 m
Motor 240 V
Output 0.55 kW
Snelheid 32 cm/sek
Lengte 800 cm
Band, breedte 34 cm
Frame, breedte 48 cm
Hoogte 23 cm
Gewicht 134 kg
Max. helling 30/45°
10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN SOROTO® TRANSPORTBAND
Wij geven je 10 goede redenen om te kiezen voor een transportband van SoRoTo®.
Hoe lang moet mijn transportband zijn?
SoRoTo® transportbanden zijn verkrijgbaar van 2m tot 8m - en ze kunnen natuurlijk allemaal serieel worden aangesloten, zodat jouw...