3,3 m Transportband
3,3 m Transportband
ARTIKELNR: 3300

3,3 m Transportband

EEN FLEXIBELE OPLOSSING MET GOEDE OPTIES

Gebouwd in aluminium en met een roestvrijstalen glijvlak, kunnen ze met voordeel worden gebruikt op zowel professionele als particuliere bouwplaatsen.

Er is vrijwel geen limiet aan wat een SoRoTo® transportband voor je kan verplaatsen.

In vergelijking met traditionele transportbanden met rubberen banden is de onze gemaakt van PVC, een duurzamer en lichter materiaal dat minimaal onderhoud vereist. Onze PVC banden - met of zonder drager - kunnen alle soorten transportwerkzaamheden aan, zoals bouwafval, houtsnippers, grond, zand, grind, beton etc

- En dan is het gemakkelijk te onderhouden. De gaten in de grondplaten onder de PVC-riem koelen zowel de machine als de riem. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de machine zichzelf tijdens het werk reinigt.

De 3,3 m lange transportband heeft de perfecte lengte om stabiel te blijven op een bouwsteiger waar hij kan worden bevestigd via de unieke steigerfittingen die op de transportband zijn gemonteerd.

Door de breedte van onze transportbanden zijn ze ideaal voor gebruik in smalle werkgebieden, zoals kelders. Bovendien wordt onze 3,3 m lange transportband veel gebruikt voor het transporteren van materiaal omhoog of in en dwangmenger. Het kan bijvoorbeeld grind zijn voor een dwangmenger van 300 liter.

Voor dit doel kan men voordelig een SoRoTo® Invoer Hopper kopen voor het aflezen van de kruiwagen, die een groter en breder leesgebied biedt en de tape beschermt tijdens het lezen met minigravers.

Een onderdeel nodig?  Ga naar toebehoren

  • Verplaats 322 ton per dag - en bespaar tijd
  • Laag gewicht - hoge breeksterkte
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden 
  • Handy
  • Wordt geleverd met onderstel en standaard invoer hopper

 

 

 

DATA SHEET DOWNLOADEN VOOR TRANSPORTBANDEN

Transportband 3,3 m
Motor 240 V
Output 0.50 kW
Snelheid 32 cm/sek
Lengte 330 cm
Band, breedte 34 cm
Frame, breedte 48 cm
Hoogte 23 cm
Gewicht 75 kg
Max. helling 30/45°
10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN SOROTO® TRANSPORTBAND
Wij geven je 10 goede redenen om te kiezen voor een transportband van SoRoTo®.
Hoe lang moet mijn transportband zijn?
SoRoTo® transportbanden zijn verkrijgbaar van 2m tot 8m - en ze kunnen natuurlijk allemaal serieel worden aangesloten, zodat jouw...