ARTIKELNR: 6000

6 m Transportband

SOROTO® TRANSPORTBAND, LAAG GEWICHT - HOGE BREEKSTERKTE​

Gebouwd in aluminium en met een roestvrijstalen glijvlak, kunnen ze met voordeel worden gebruikt op zowel professionele als particuliere bouwplaatsen.

Er is vrijwel geen limiet aan wat een SoRoTo® transportband voor je kan verplaatsen.

In vergelijking met traditionele transportbanden met rubberen banden is de onze gemaakt van PVC, een duurzamer en lichter materiaal dat minimaal onderhoud vereist. Onze PVC banden - met of zonder drager - kunnen alle soorten transportwerkzaamheden aan, zoals bouwafval, houtsnippers, grond, zand, grind, beton etc

- En dan is het gemakkelijk te onderhouden. De gaten in de grondplaten onder de PVC-riem koelen zowel de machine als de riem. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de machine zichzelf tijdens het werk reinigt.

Onze transportbanden zijn de lichtste op de markt. Met een aluminium frame, een open structuur en een optimaal balanspunt is het voor een enkele man gemakkelijk om zelfs een transportband van 6 meter te verplaatsen.


Als ze iets verder moeten worden verplaatst - bijvoorbeeld van het ene uiteinde van de bouwplaats naar het andere, kunnen vrachtwagenzakken achteraf worden gemonteerd, zodat de transportband gemakkelijk per vrachtwagen kan worden vervoerd.

Bovendien kunnen ze in serie worden geschakeld, zodat je om hoeken kunt verplaatsen en materialen kunt verplaatsen zo ver je wilt.

Het onderstel is standaard op een SoRoTo® transportband. Het kan overal op het frame aan en uit worden geklikt - waardoor de hoek van de tape verandert – waardoor de hoek van de transportband wordt aangepast aan jouw specifieke taak.

Onze 6 meter lange transportband kan een hoogte van 4,5 meter bereiken.

Een onderdeel nodig?  Ga naar toebehoren

  • Verplaats 322 ton per dag - en bespaar tijd
  • Laag gewicht - hoge breeksterkte
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden 
  • Handy
  • Wordt geleverd met onderstel en standaard invoer hopper

 

DATA SHEET DOWNLOADEN VOOR TRANSPORTBANDEN

Transportband 6 m
Motor 240 V
Output 0.55 kW
Snelheid 32 cm/sek
Lengte 600 cm
Band, breedte 34 cm
Frame, breedte 48 cm
Hoogte 23 cm
Gewicht 110 kg
Max. helling 30/45°
10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN SOROTO® TRANSPORTBAND
Wij geven je 10 goede redenen om te kiezen voor een transportband van SoRoTo®.
Hoe lang moet mijn transportband zijn?
SoRoTo® transportbanden zijn verkrijgbaar van 2m tot 8m - en ze kunnen natuurlijk allemaal serieel worden aangesloten, zodat jouw...