ARTIKELNR: BA80K

BA 80K Mengstaaf

De BA80K mengstaaf is perfect voor iedereen die een kleine mengstaaf nodig heeft voor kleine hoeveelheden dunne vloeibare mengsels waarbij onze BA60R en BA70K mengstaaf niet volstaan. De mengstaaf is ontwikkeld om een goede middenweg te vormen qua grootte en consistentie van het mengsel, aangezien het volume tussen onze kleinste mengstaven en de BA100K, de grote broer in de TWIN-collectie, in zit.

De BA80K heeft een zeshoekige as, waardoor hij zeer geschikt is voor montage in een boormachine met boorhouder. Dit maakt de mengstaaf geschikt voor kleine en snelle mengsels, omdat u niet dezelfde ergonomische werkhouding kunt aanhouden als met een roerstaaf.

De mengstaaf dankt zijn veelzijdigheid onder meer aan zijn iets grotere mengkop met twee gedraaide, stroomafwaartse mengbladen, waarmee u dikkere materialen kunt mengen dan met onze BA60R en BA70K - bijvoorbeeld een dikke lijm of verf die moet worden geactiveerd om de dekking en efficiëntie te verbeteren. De mengstaaf is ook zeer geschikt voor het mengen van materialen zoals lak, kit, gips, hars en keramisch glazuur.

Wij adviseren een BA80K voor mengsels van 5-10 kg, en als u een groter volume wilt mengen, kunt u de identieke maar iets grotere BA100K mengstaaf gebruiken, die wij aanbevelen voor mengsels van 10-20 kg. Met hun zeshoekige assen zijn beide mengstaven gemaakt voor montage op een boormachine.

Met andere woorden, de BA80K mengstaaf is perfect voor iedereen die het mengvolume van onze kleinste mengstaaf wil vergroten, maar toch een mengstaaf wil voor kleinere hoeveelheden dunne vloeistoffen.

Wilt u meer weten over onze mengstaven? Bekijk dan ons mengstaafwiel voor een overzicht van onze mengstaven en onze aanbevelingen voor het kiezen van het juiste mengstaaf.

  • Diameter: 80 mm
  • Zeskantige as van 8 mm
  • Hoogte: 555 mm
  • Materialen: Lak, kit, gips, vloerbedekking, hars, keramisch glazuur, primers en vernissen.
  • Stroom: Stroomafwaarts.
  • Geschatte mengcapaciteit: 5-10 kg.
Mengstaaf
Diameter 80 mm
Hoogte 555 mm
Gewicht 0.43 kg
Boorkop,13 mm (B)/
M14-draad (M14)
B