ARTIKELNR: GA120K

GA 120K Mengstaaf

Hebt u een goede allround mengstaaf nodig die efficiënter en gemakkelijker op uw rug is dan een traditionele mengstaaf? Dan is de GA120K mengstaaf uit onze SCREW-collectie de perfecte keuze voor u. De mengstaaf is bedoeld voor gebruik met dikke materialen, maar kan ook worden gebruikt voor het mengen van dunne materialen.

De zeshoekige as is perfect voor montage in een boormachine met behulp van een boorhouder. Dit maakt de mengstaaf geschikt voor korte mengtaken, aangezien een boormachine een minder ergonomische werkhouding biedt dan een roerder.

Wat is er speciaal aan het ontwerp van de GA120 mengstaaf?

Net als de rest van de SCREW- en EXPERT-collecties heeft de GA120K een conisch ontwerp. Deze conische vorm betekent dat de mengkop aan de bovenkant breder is dan aan de onderkant, wat zorgt voor een efficiëntere menging en een meer ergonomische werkhouding. Omdat de mengstaaf breder is aan de bovenkant, is de mengstaaf perfect voor een mengemmer met schuine zijden, en belast u uw rug niet onnodig tijdens het mengen. Het ontwerp maakt het gemakkelijker om de randen van de emmer te bereiken voor een efficiëntere menging - de mengstaaf maakt het proces zelfs 15-20% sneller dan met een traditionele mengstaaf. De geschatte mengcapaciteit is 15-25 kg.

Voor welke materialen is de GA120 mengstaaf geschikt?

De GA120K kan worden gebruikt voor dikke en dunne materialen, waardoor het een allround mengstaaf is. Hij is echter ideaal voor dikke materialen zoals tegellijm, gips en mortel, omdat de mengstaaf een opwaartse stroming creëert die het materiaal van de bodem trekt en omhoog brengt. Wanneer het materiaal met de mengpeddel naar boven wordt gebracht, kan het moeilijk zijn om een dun mengsel in de mengemmer te houden. De mengstaaf is dankzij de zeskantige as geschikt voor montage in een boormachine. Deze keert de richting om, waardoor een neerwaartse stroming ontstaat, die beter geschikt is voor dunne materialen.

Voor dunne materialen zoals polish en verf adviseren wij onze SA120 NEG, die links gedraaid is of een mengstaaf uit de FLOW of TWIN collecties.

Als u meer informatie en aanbevelingen wilt over de keuze van uw mengstaaf afhankelijk van het materiaal, kunt u ons mengstaafwiel raadplegen, dat u een overzicht geeft van onze mengstaven.

  • Zeshoekige as, diameter 10 mm voor montage in een boorhouder. De GA120K is identiek aan de GA120, met de zeskantige as voor een boorhouder.
  • Hoogte: 655 mm
  • Materialen: Tegellijm, gips, mortel, poetsmiddel en verf.
  • Mengkop: 110 mm diameter onderaan, 130 mm bovenaan.
  • Stroom: Stroomopwaarts.
  • Geschatte mengcapaciteit: 15-25 kg.
Mengstaaf
Diameter 110/130 mm
Hoogte 655 mm
Gewicht 1.21 kg
Boorkop,13 mm (B)/
M14-draad (M14)
B