ARTIKELNR: GA90K

GA 90K Mengstaaf

De GA90K mengstaaf is de ideale mengstaaf voor iedereen die behoefte heeft aan een goed allround hulpmiddel dat efficiënter is dan een traditionele mengstaaf en vriendelijker is voor uw rug. De mengstaaf is een allround mengstaaf die vooral bedoeld is voor dikke materialen, maar hij kan ook worden gebruikt voor het mengen van dunne materialen. De GA90K is de kleinste mengstaaf in de SCREW-collectie.

De GA90K kan op een boormachine worden bevestigd met behulp van een boorhouder, waardoor de mengstaaf goed geschikt is voor kleine en snelle mengsels, aangezien een boormachine niet dezelfde ergonomische mogelijkheden biedt als een roerder, zoals een optimale grip met beide handen.

Wat is er speciaal aan het ontwerp van de GA90K mengstaaf?

De mengstaaf biedt een efficiëntere menging dankzij het speciale conische ontwerp, dat wordt gebruikt in de SCREW- en EXPERT-collecties. Door het conische ontwerp is de mengkop bovenaan breder dan onderaan, wat een belangrijke invloed heeft op de ergonomie en de efficiëntie. Het ontwerp is bedoeld voor gebruik in een mengemmer, en aangezien deze doorgaans schuine zijden hebben, is het gemakkelijker om de randen te bereiken wanneer de mengstaaf bovenaan breed en onderaan slank is. Dit zorgt voor een betere werkhouding die gemakkelijker is voor uw rug, en u mengt 15-20% sneller dan met een traditionele wish. De GA90K heeft een geschatte mengcapaciteit van 5-10 kg.

Voor welke materialen is de GA90K mengstaaf geschikt?

Zoals gezegd is de GA90K een goede allround mengstaaf die kan worden gebruikt voor dikke en dunne materialen. Wij raden echter aan hem te gebruiken voor dikke materialen zoals tegellijm, gips en mortel, omdat de mengstaaf naar rechts is gedraaid, waardoor een opwaartse beweging ontstaat. Rechtsgedraaide mengstaven trekken het materiaal vanaf de bodem en mengstaaf het naar boven, zodat het moeilijk kan zijn om het materiaal in de mengemmer te houden als u de BA90K mengstaaf gebruikt voor dunne materialen zoals boenwas en verf. Aangezien de mengstaaf geschikt is voor montage in een boormachine, kan dankzij de zeshoekige as de richting worden omgekeerd, waardoor een stroomafwaartse stroming ontstaat, die geschikter is voor dunne materialen.

Voor dunne materialen raden wij aan de SA120 NEG mengstaaf met stroomafwaartse stroom te gebruiken.

Als u een overzicht wilt van welke mengstaven wij aanbevelen voor welke materialen, kunt u hier ons mengstaafwiel bekijken.

  • Zeshoekige as, diameter 8 mm voor montage in een boorhouder.
  • Hoogte: 555 mm
  • Materialen: Tegellijm, gips, mortel, poetsmiddel en verf.
  • Mengkop: 80 mm diameter onderaan, 100 mm bovenaan.
  • Geschatte mengcapaciteit: 5-10 kg.
  • Stroom: Stroomopwaarts.
Mengstaaf
Diameter 80/100 mm
Hoogte 555 mm
Gewicht 0.61 kg
Boorkop,13 mm (B)/
M14-draad (M14)
B