CMX 200
CMX 200
ARTIKELNR: CMX200

Guide: Tromleblander eller tvangsblander?

ask us

CMX 200

Een CMX 200 is erg geschikt voor de professionele vakman die een stevige en slijtvaste betonmolen nodig heeft. Het frame is stevig, volledig gelast en het is uitgerust met twee ondersteunende heftrucksloffen, waardoor de molen ook met een heftruck of verreiker verplaatst kan worden. De machine heeft een mengcapaciteit van 200L en het kan 2m3/uur mixen. Hij kan daarom voor middelgrote bouwprojecten gebruikt worden. De trommel is uitgerust met drie mengscheppen om zo optimaal mogelijk te mengen. Ook is een ondersteunend tandwiel (disc) toegevoegd, waardoor de mengbak makkelijker te legen is.

De wielen van de molen zijn punctie-vrij en er zijn door de bodemstructuur hoogte-aanpassingen mogelijk, omdat de machine is uitgerust met telescopische poten. Verder heeft de molen een voetpedaal, lifthaken en een disc, die ervoor zorgt dat er weinig energie verloren gaat tijdens het legen van de mengbak.

Al met al is de CMX 200 een goede, stevige betonmolen met een sterk frame. Perfect voor de  professionele vakman die een betonmolen nodig heeft voor middelgrote werkzaamheden.

Betonmolen
Motor 110V - 240V - 400V
Inhoud kuip 260L
Nuttige inhoud 200L
Hoogte 146,5 cm
Breedte/lengte 91/166,5 cm
Gewicht 126 kg