CMX Betonmolen Serier

DE CMX-MODELLEN ZIJN KRACHTIGE EN PROFESSIONELE BETONMOLENS MET EXTRA VOLUME EN EXTRA VERMOGEN

Onze CMX-serie is een serie betonmolens voor de professionele bouwvakker. Het frame heeft een substantiële bouw, omdat het volledig gelast is. Dit maakt deze serie een van de meest duurzame molens.

We hebben vier verschillende betonmolen in de CMX-serie, ieder een beetje anders dan de rest. De CMX 200 en de CMX 255 worden geleverd met punctie-vrije wielen, heftrucksloffen en een sterke bodemstructuur, waar het frame met slechts een enkele stang is gebouwd. Onze CMX 290s en 390s zijn te herkennen aan hun dubbel-versterkte frame met een triangelvormige bodemstructuur en ze zijn uitgerust met pneumatisch rubberen wielen (in tegenstelling tot de punctie-vrije wielen op andere modellen). De CMX 290s en 390s hebben dus sterke frames en ze zouden beschreven kunnen worden als erg stevige en slijtvaste betonmolens.

Alle modellen zijn uitgerust met een beschermend metalen schild rondom de motor, lifthendels en telescopische poten. De machine staat tijdens gebruik daarom stevig. Verder zijn alle modellen uitgerust met een ondersteunend tandwiel of “disc”. Dit zorgt voor een lagere energieverbruik tijdens het legen van de mengbak. Er kan optioneel nog een beschermingsring voor rondom de trommel aangekocht worden.

Een onderdeel nodig?