CMF 390
CMF 390
ARTIKELNR: CMF390

Guide: Tromleblander eller tvangsblander?

ask us

CMF 390

De CMF 390 is de grootste betonmolen in onze CMF-serie met een mengcapaciteit van 390L. De mixer heeft het een productievolume van 3.3m3/uur. Het is hierdoor een geweldige machine voor de professionele vakman die aan grote en middelgrote bouwprojecten werkt.

Een uitzonderlijke optie van de CMF-serie is het feit dat de betonmolens zijn uitgerust met vier wielen en een trekhaak, wat ze vervoerbaar maken achter kleine voertuigen - zoals een ATV. De CMF-serie heeft, omdat de machine hierdoor voortgetrokken kan worden, meer functionele opties op grotere bouwplaatsen of andere plekken. Verder is de betonmolen uitgerust met heftrucksloffen die ook dienst doen als versteviging van het frame. De molen kan, omdat hij door een heftruck of verreiker getransporteerd kan worden, veel makkelijker worden verplaatst dan de meeste andere betonmolens. Het frame is robuust en volledig gelast, waardoor het niet na verloop van tijd losraakt. Er is ook een tandwiel/disc geïnstalleerd om het legen van de mengbak gemakkelijker te maken, wat het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

De CMF 390 is al met al een goede en robuuste machine voor gebruik op grotere bouwprojecten en die geschikt is voor transport op grotere bouwplekken.

Betonmolen
Motor 110V - 240V - 400V
Inhoud kuip 450L
Nuttige inhoud 390L
Hoogte 165 cm
Breedte/lengte 110/182 cm
Gewicht 240 kg