CMF 290
CMF 290
ARTIKELNR: CMF290

Guide: Tromleblander eller tvangsblander?

ask us

CMF 290

Onze CMF 290 is de ‘kleine’ betonmolen in onze CMF-serie met een mengcapaciteit van 290L. De mixer kan zowel grote als middelgrote bouwprojecten aan en hij heeft een productievolume van 2.6m3/uur. Hierdoor kunt u met relatief grote hoeveelheden mengen.

Het unieke aan de CMF-serie is het feit dat de molens uitgerust zijn met vier wielen en een trekhaak, waardoor u de machine kunt voortbewegen met kleinere voertuigen. Hierdoor kan hij op een grote bouwplek gemakkelijk naar verschillende taken verplaatst worden. Ook de pneumatische wielen stellen de machine in staat om kleine obstakels over te steken - al zij het met een lage snelheid.

Het frame van de CMF 290 is volledig gelast en erg robuust, waardoor de machine zware lasten aan kan. Het beschermende metalen schild, dat de motor beschermt, en de stabiliserende beugels op het frame, die dienst doen als heftrucksloffen, bieden extra stevigheid.

Het enige ding wat ten slotte nog over deze machine gezegd dient te worden, is dat er een tandwiel/disc is geïnstalleerd, dat het energieverbruik verminderd die nodig is om de trommel te kantelen of de mengbak de legen. Indien u extra bescherming wilt voor de tandwielring rondom de trommel, kunt u een extra beschermende ring aanschaffen zoals op het plaatje te zien is.

Samenvattend kunt u over de CMF 290 zeggen dat het een stevige betonmolen met vier wielen is, die wordt gekenmerkt aan meer transportopties dan andere molens.

Betonmolen
Motor 110V - 240V - 400V
Inhoud kuip 360L
Nuttige inhoud 290L
Hoogte 165 cm
Breedte/lengte 110/180 cm
Gewicht 210 kg