850W Elektrische Mixer SoRoTo® Mix
850W Elektrische Mixer SoRoTo® Mix
ARTIKELNR: 850000

850W Elektrische Mixer SoRoTo® Mix

De 850W SoRoTo Mix elektrische mixer is speciaal ontwikkeld voor vakmensen die een veelzijdige elektrische mixer nodig hebben voor kleine mengtaken. De elektrische mixer is handig voor het mengen van dunvloeibare materialen, zoals verf en lak. In tegenstelling tot de grotere elektrische mengers van 1220W en 1300W, is dit model voorzien van een enkele versnelling, waardoor het eenvoudig te gebruiken is - en het lage gewicht maakt de elektrische menger nog gebruiksvriendelijker. De elektrische mixer heeft een reeks eigenschappen die hem tot een sterk en compact gereedschap maken voor kleinere mengtaken:

  • Hoog vermogen - laag gewicht
  • Veiligheidsbeugel die de mixer beschermt in geval van een val
  • Extra handvat dat ook als veiligheidsbeugel werkt
  • Snelheidsregulerende start/stop-knop
  • Auto-drive functie die de motor automatisch laat draaien

De veiligheidsbeugel is een van de belangrijkste voordelen van de 850W SoRoTo Mix elektrische mixer, want hij werkt ook als handgreep en als veiligheidsvoorziening. Het extra handvat maakt het gemakkelijk om met beide handen een goede greep te krijgen, waardoor dit een van de kenmerken is die de elektrische mixer onderscheidt van een boormachine.

De elektrische mixer is voorzien van een M14 adapter en wordt geleverd met een boorhouder, waardoor het een veelzijdige elektrische mixer is die op een hele reeks gardes past - net als de grotere 1220W en 1300W elektrische mixers.

Met de snelheidsregulerende start/stop-knop kunt u de mengsnelheid tijdens het mixen aanpassen, en het sterke en robuuste ontwerp maakt dit een uitstekende elektrische mixer. De 850W SoRoTo Mix elektrische mixer is een uitstekende introductie tot het mixen met elektrische mixers, en het kan een geweldige upgrade zijn voor wie moe is van het mixen met een gewone, zwakkere boormachine zonder het extra handvat.

 

Elektrische Mixer
Motor 240 V
Output 0.85 kW
Toeren/min. <500
Gear 1
Kabel 3.5 m
Draad M14
Mengstaaf, max. Ø 120 mm
Beschermingsklasse II
Gewicht 2.8 kg